The Dash – Trådlösa in-ear hörlurar jag verkligen vill köpa!

Jag stötte på en riktigt häftig produkt som är under utveckling.

The Dash

Det är ett par trådlösa hörlurar med tillhörande app till din mobil så att du kan registrera ditt träningspass. Dom mäter inte bara sträckan du springer eller tempot du rör dig i, dom mäter även din puls.
Och skulle du vilja lämna mobilen hemma så har hörlurarna ett internminne på 4GB där du kan lagra musik.
Läs mer på The Dash hemsidaThe Dash - Trådlösa hörlurar i olika färger

Se hur The Dash fungerar

Jag hoppas verkligen att dessa hörlurar kommer ut på marknaden snart så att jag kan köpa mig ett par!

You may also like...

4 Responses

  1. Andreas skriver:

    Kan rekommendera in-earlurar T103Z grymt bra ljud. http://www.torque-audio.se

  2. Misan skriver:

    När man nu ser flickan i reklamen springa, ser man överhuvudtaget inga sladdar eller headgear men i slutet av filmen gör man. Well; vilket är det? Kommer de helt utan någonting och bara är att trycka in i öronen eller har de som alla andra ett headband? För då är det egentligen inget nytt. Jag väntar på något HELT sladd och headgear fritt!

  1. 28 januari, 2016

    […] du en Samsung Galaxy S3 3) Media Hint – Få tillgång till ett större utbud på Netflix 4) The Dash – Trådlösa in-ear hörlurar jag verkligen vill köpa! 5) Vad är ett nätverk? Vad står LAN, WLAN, WAN och MAN […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 9 =