Casio kommer med en smartklocka!

När jag först läste att Casio kommer med en smartklocka blev jag glad. Jag känner många som tycker att det är ett trist budgetmärke. Men jag älskar Casio och deras färgglada klockor!

Smartklocka till android

Casios nya klocka heter WSD-F10 och kommer att fungera tillsammans med android mobiler. Den riktar sig främst till dig som spenderar mycket tid ute i naturen och är i behov av en klocka (storlek större) som kan förse dig med kompass, information om lufttryck, altitud m.m.
Den använder sig av Casios egna mjukvara, men kommer med appar som runkeeper. Precis som med Apple Watch kommer du kunna välja mellan olika utseenden (watch faces), för att anpassa klockan efter olika behov och smaker.

You may also like...

1 Response

  1. Micke skriver:

    Jag har i princip bestämt mig för en Huawei-klocka men om jag hade obegränsat med pengar skulle det solklart bli en TAG Heuer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + arton =