The Code Lady: Utveckla din egen iPhone app

Ibland funderar jag på vilka iPhone appar jag skulle vilja utveckla. Högst upp på listan står en antecknings app med bra sorteringsmöjligheter. Men en genomtänkt app för aktiehandel kommer som nummer två på listan. Mest för att jag tycker att de som finns är rätt bristfälliga, det är alltid någon viktig funktion som saknas.
Det som har hindrat mig från att faktiskt göra något utav det är bristen på kunskap. Jag är inte bekant med vare sig Swift eller Objective-C. Jag skulle gärna hoppa på några kurser i det, men det finns inga på universitetsnivå! Helt galet.

Intressant YouTube-kanal

Men häromdagen hittade jag den här videon, och den gav mig faktiskt lite hopp. Videon kommer ifrån YouTube-kanalen The Code Lady, som är full av bra videoguider! I just den här videon ges en introduktion till hur man skapar sin första app. Det här görs i programmet Xcode och språket Swift. Efter att ha sett den här videon kändes det inte alls som en lika stor utmaning att utveckla en egen app. Snarare roligt, och riktigt lockande!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 12 =