Start here: Web Dev – En riktigt bra podcast

Jag har säkert nämnt det tidigare, men när jag är klar med mina studier är tanken att jag ska jobba med webbutveckling. Så när jag hittade den här podcasten blev jag otroligt glad!

Start Here: Web Dev

Start Here: Web Dev är en lättsam podcast som går igenom grunderna inom webbutveckling. Oavsett om du arbetar med webbutveckling idag eller om du är helt ny på området så är det här en podcast jag skulle rekommendera.

Vad de olika avsnitten handlar om

Keith och Dain som håller i podden går bland annat igenom hur du på bästa sätt lär dig HTML, CSS, Javascript och PHP på egen hand. Utöver de olika språken diskuterar de hur man går tillväga för att frilansa inom webbutveckling, hur man sätter ihop en bra portfolio m.m. De har gjort det själva, så de vill hjälpa andra att göra samma resa. Riktigt inspirerande!

Jag lyssnar på den i appen Podcaster. Men den finns lite överallt, t.ex. på YouTube och Sounddcloud.

Har du någon bra podcast som du kan rekommendera? 🙂

You may also like...

1 Response

  1. Bra tips, det ska jag kolla in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =